Inloggen
Login met Facebook
E-mail:
Wachtwoord:
Je wachtwoord vergeten?
Nog geen account
Account aanmaken
0
items in winkelwagen
Home
Tennislessen
Events
Nieuws
Over ons
E-mail
Wachtwoord
Je wachtwoord vergeten?
U heeft zojuist een pincode ontvangen op uw ingevulde email adres, deze kunt u hieronder invullen.
Controleer ook eventueel uw spambox als u denkt de email niet te hebben ontvangen.
Pincode
Inloggen
Losse lessen
Andere les kiezen
Techniek - Forehand smash : intern niveau 09
Forehand smash - De technische visie (09)
Techniek - Het spel tegen de netspeler
StN - Uitleg - Intro
Techniek - Forehand Lob
StN - De lob
Techniek - Forehand passing shot
Forehand passing - Inleiding
Forehand passing - Bijzonderheden
Techniek - Forehand passing shot : Raakpunt
Forehand passing - Raakmoment
Techniek - Service : Chronologie bij de service
Service - Chronologische volgorde
Service - De opgooi
Service - Technische visie
Service : Het ritueel bij de service
Techniek - Service : algemeen
Service - Hoe is de naam service ontstaan?
Service - Welke servicebeweging kies jij?
Techniek - Service onderhands
Service onderhands - Beeldvorming 1
Techniek - Service vlak : intern niveau 13
Service vlak - Stuiten van de bal (1)
Service vlak - De opgooi : het glas (1)
Service vlak - Bovenhandse strekworp (dart)
Service vlak - Bovenhandse strekworp (Pitcher)
Service vlak - High five (handje klap)
Service vlak - Strekworp als correctie
Techniek - Service vlak : Intern niveau 12
Service vlak - Stuiten van de bal (3)
Service vlak - High five met racket
Les niet gevolgd
Les niet gevolgd
Service - Hoe is de naam service ontstaan?
Je kunt deze les niet zien.
Je kunt één les volgen zonder registratie. Login, of registreer je als je alle gratis lessen wilt volgen.
Na het registreren kun je de niet gratis lessen of lespakketten kopen. Ook kun je een abonnement nemen.
Inloggen
Inschrijven
Meer informatie over deze onderwerpen
Techniek
Tennis
Service (techniek)
Intern nivo 12
Theorie
Sport Specifiek
Nr. 0001
VIP abonnee
Service vlak
Service topspin
Service onderhands
Service slice
Service topslice
Intro / Uitleg
Blauw
Les delen
Tweet
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij deze les geplaatst
Reageren
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogt zijn